Good News from Matrox

www.amydv.gr

Good News from Matrox

May 25, 2012 News Press Releases Production, Post Production 0

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για τους video editors να προχωρήσουν σε αγορά Matrox MXO2 Mini MAX σε οποιαδήποτε έκδοση (Desktop, Laptop, Thunderbolt). To MXO2 Mini MAX είναι η πιο προσιτή λύση στην αγορά με HDMI είσοδο / έξοδο και ταχύτατη κωδικοποίηση κατά Η.264.

Μοντέλο   Ειδική Τιμή Προσφοράς
MXO2MINIMAX/D* €512
MXO2MINIMAX/L* €512
MXO2MINIMAX/T* €599

 Ο χρήστης του MXO2 Mini MAX έχει στη διάθεσή του HDMI και αναλογικό σήμα video και ήχου στα Apple Final Cut Pro X, Avid Media Composer και στην πρόσφατα ανακοινωθείσα Adobe Creative Suite 6.
Επίσης επιταχύνει εξαιρετικά (ως και πέντε φορές σε σύγκριση με software μόνο, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα) κωδικοποίηση κατά Η.264 για μετάδοση στο internet, smartphones / tablets και παραγωγή Blu-Ray, και όλα αυτά με μια φορητή, φιλική στη χρήση συσκευή. Oι λύσεις MXO2 της Matrox είναι οι μοναδικές λύσεις Ι/Ο στην αγορά που αξιοποιούνται σε διαφορετικά περιβάλλοντα (MAC / PC) με PCIe, ExpressCard/34 ή Thunderbolt σύνδεση.
Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το hardware scaling με βάθος 10-bit και το προσιτό HD monitoring με υωηλή πιστότητα χάρη στη Matrox HDMI Calibration Utility.
Η συγκεκριμένη προσφορά δε συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια, οι δε τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους και έξοδα αποστολής.
 Η ΑΜΥ Digital Video σαν επίσημος διανομέας, διανέμει και υποστηρίζει τα προϊόντα και τις λύσεις της Matrox στην Ελλάδα και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »