Your new studio. Better. More affordable.

www.amydv.gr

Your new studio. Better. More affordable.

May 14, 2014 Broadcast & Playout Production, Post Production 0

H AmyDV, με την μεγάλη εμπειρία της από τις εγκαταστάσεις ροής εθνικών τηλεοπτικών σταθμών (ΕΡΤ, Mega, STAR, AlphaTV, MakedoniaTV), είναι ο καλύτερος συνεργάτης για να αναβαθμίσετε την εγκατάσταση του studio σας.
BMD_canera studioΟλοκληρωμένες λύσεις εικόνας – ήχου και διαμόρφωσης χώρου από τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο. Εσείς βάζετε το κτήριο και εμείς σας παραδίδουμε ένα πλήρες λειτουργικό και ευέλικτο στούντιο. Με χρήση της τελευταίας τεχνολογίας καταφέρνουμε να χτίσουμε μέσα στην λύση μας αντοχή στον χρόνο και στις εξελίξεις σε πολύ οικονομικό πακέτο.
Οι λύσεις ξεκινούν από αυτοτελή φορητά δι-κάμερα συστήματα (teleStudio) για μικρά WebTV πλατώ, μέχρι πολυκάμερες εγκαταστάσεις για εκπομπές reality, magazine ή πλατώ ειδήσεων και αποτελούν νέο επίπεδο ποιότητας και τιμής αφού καταφέρνουν να μειώσουν περισσότερο από 50% το κόστος σε αντίστοιχους σχεδιασμούς μέχρι σήμερα.
Φέρτε μας μια προσφορά και θα την βελτιώσουμε σε αξιοπιστία ή και ποιότητα μειώνοντας παράλληλα την τιμή της και προσφέροντας  στο πακέτο την συνεργασία με την πιο έμπειρη ομάδα Broadcast Digital Video στην Ελλάδα.

The Blackmagic Studio Camera is perfect for multi camera productions of any size! Whether you’re recording a show in the studio, or covering an outdoor sporting event that is being broadcast to millions of viewers in HD, the innovative design and advanced features of the Blackmagic Studio Camera makes it perfect for any type of production.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »