Special offers for production systems HD & 4K!

www.amydv.gr

Special offers for production systems HD & 4K!

March 27, 2015 News Production, Post Production 0

Η AmyDV, με την πολυετή εμπειρία της στον χώρου της σύγχρονης αγοράς επαγγελματικής εικόνας, δημιούργησε ειδικά πακέτα για την σύγχρονη αγορά παραγωγής.
Η γκάμα των προσφερόμενων λύσεων περιλαμβάνει από Action μέχρι Cinema κάμερες και από CIF μέχρι 4Κ, είτε για σταθερές εγκαταστάσεις είτε για μεταφερόμενες ή φορητές, με καταγραφείς ή κωδικοποιητές για ταυτόχρονη μετάδοση μέσω δικτύων ή και στο κοινό internet.
Τα συστήματα παραδίδονται ομολογκαρισμένα με εκπαίδευση και σε ειδικούς τροχήλατους φοριαμούς (flight case).
Μέχρι τις 31 Μαρτίου στα πλαίσια της γνωριμίας με τις λύσεις αυτές προσφέρονται σε ειδικές τιμές προσφοράς που ξεκινούν από τις 8,000 € (+ ΦΠΑ).
Τα συστήματα συνοδεύονται από σύστημα ελέγχου το οποίο παρέχει επαγγελματικές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας και δημιουργίας γραφικών για παραγωγές. Τα σύστηματα περιλαμβάνουν υπολογιστή τελευταίας γεννιάς, καθώς και την εφαρμογή Corel Photo Paint ή Adobe Photoshop ενώ είναι σχεδιασμένο να ελέγχει και τους μείκτες ATEM της Blackmagic Design. Διατίθεται είτε σε κανονική διάρθρωση tower είτε σε mini-PC.
Για να μάθετε περισσότερα για την δική σας επαγγελματική λύση επόμενης γεννιάς καλέστε στην AmyDV, 210 6133000 τμήμα Digital Video.

Translate »