Μπαταρίες Hawk-Woods VL-98D // VL-150D

www.amydv.gr

Μπαταρίες Hawk-Woods VL-98D // VL-150D

October 7, 2020 News Production, Post Production 0

Αυτό το σύστημα mini battery προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά της V-Lok κανονικού μεγέθους σε μικρότερο και ελαφρύτερο σχήμα. Είναι η τέλεια λύση αν θέλετε μπαταρία αντοχής αλλά χωρίς τον όγκο. Η συγκεκριμένη βερσιόν (D) έχει auto resetting PCM που σημαίνει ότι ακόμα κι αν κλείσει η μπαταρία ξαφνικά, θα μπει σε protection mode. Δεν χρειάζεται να την συνδέσετε στον φορτιστή, το κάνει αυτόματα μόνη της. Ιδανική βελτιστοποίηση για όταν είστε στο πεδίο και δεν έχετε πρόσβαση σε ρεύμα ή φορτιστή.

Έχει επίσης και σύστημα επικοινωνίας SMBUS συμβατό με κάμερες RED και οποιαδήποτε άλλη λύση χρησιμοποιεί SMBUS. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει εύκολα τι ποσοστό ενέργειας μένει σε κάθε μπαταρία από την οθόνη της μπαταρίας που χρησιμοποιεί. Είναι επίσης με μεγαλύτερη ακρίβεια η ένδειξη.

Οι μπαταρίες αυτής της σειρά λειτουργούν με όλους τους υπάρχοντες φορτιστές και ως 100Wh επιτρέπεται ως χειραποσκευή. (Η ποσότητα εξαρτάται από την αερογραμμή.)

Άλλα χαρακτηριστικά:

(Built in fuel gauge, thermal protection, short circuit protection, discharge & voltage protection , 1 x Power-Con output)

 

Translate »